Jezik:

Iskustva

Elena, Desenzanodel Garda, Brescia
Priznajem da sam bila skeptična oko odabira zubara u Hrvatskoj. Odlučila sam se jer su troškovi predračuna u Italiji za moj zahvat bili preskupi, i zato što sam već u samim odgovorima putem e-maila, prepoznala visoku profesionalnost u koju sam imala povjerenja. Nisam se nimalo nadala da ću pronaći tako ugodno i moderno mjesto, a doktor je savršeno odradio posao i bio je jako ljubazan. Super povoljne cijene. Put se isplatio.


Manuela, Lonato, Brescia
Niže cijene i predivna ordinacija. Govore talijanski. Hvala doktorici na njezinoj ljubaznosti.


Marco, Gallarate, Milano
Iako mi je preporučila rođakinja, nisam bio siguran u odlazak kod zubara u Hrvatskoj. Kako sam pogriješio! Odlično odrađen posao po povoljnim cijenama, koje u Italiji nisam uspio dobiti čak ni u jeftinim klinikama. Uzeli smo apartman po povoljnoj cijeni koju je zubar ponudio. Stan je bio lijep i blizu mora. Na kontrolni pregled vraćam se s ženom i sinom ,te ćemo to iskoristiti da provedemo par dana na moru.


Lucia, Brembate, Bergamo
Predivno mjesto (čak je na moru!!). Oni su jako profesionalni. Čak s obiteljskim popustom, moj sin od  8 godina nije platio i u svakom slučaju moj muž i ja smo puno uštedili